Jeton ne Bregdet…

Publikuar më 11/06/2014

-Jeton ne bregdet dhe nuk di te notosh..?
-Pse lali ti qe ke shtepin pran aeroportit, di te fluturosh?

Të ngjashme

Ska komente

Komento