Jetimi

Publikuar më 27/06/2014

– Kërkoj rrethana lehtësuese, – tha i pandehuri në fjalën e tij të fundit para trupit gjykues.
– Si more kërkon edhe rrethana lehtësuese! Keni vrarë nënën . dhe babanë dhe kërkoni rrethana lehtësuese?!
– Pa mendoni pak, a nuk jam një jetim i mjerë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento