Jeta pas vdekjes

Publikuar më 25/04/2013

Disa pjesëtarë të një sekti fetar shkojnë derë në derë dhe arrijnë te një grua, të cilën e pyesin: “A beson në jetën pas vdekjes?”.
Ajo përgjigjet:
– Po, po, padyshim. Qëkur më ka vdekur burri ndjehem si në parajsë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento