Jemi mësuar

Publikuar më 30/03/2016

Një fshatar ka hipur në autobus urban dhe qëndron në këmbë duke u mbajtur të mos rrëzohet.

Ndërkohë, një grua ia shkel këmbën me take.

Ajo fillon t’i kërkojë falje.

Mos u mërzitni, zonjë. Ne fshatarët jemi mësuar të na shkelin lopët…

Të ngjashme

Ska komente

Komento