Japonezi, Greku dhe Shqiptari

Publikuar më 06/09/2016

Nje japonez, nje grek dhe nje shqiptar qendrojne buze nje humnere.I pari japonezi hedh laptopin Toshiba dhe thote ne kemi shume ne Japoni, i dyti shqiptari hedh mercedesin dhe thote ne kemi shume ne Shqiperi, i treti greku hedh shqiptarin….

Të ngjashme

Ska komente

Komento