James Bondi

Publikuar më 23/01/2012

Nje dit duke punuar James Bondi e takon nje axhe dhe axha i thote si quhesh
Jamesi i pergjigjet:Bond James Bond dhe James bondi e pyet axhen po ti si quhesh ai i thot Bani Shabani

Të ngjashme

Ska komente

Komento