Jam i paqart…

Publikuar më 05/03/2016

Doktor jeni shumë i paqartë.
Njëherë më thoni të jem ai që jam, kurse pastaj më thoni se nuk mund të jem Spidermani dhe se më duhet t’i pi barnat…

Të ngjashme

Ska komente

Komento