Ja pse gjakovarët nuk jetojnë në Vushtrri

Publikuar më 05/03/2016

Ndonëse nuk mund të përgjithësohen, shumë batuta dhe barsoleta thuhen për gjakovarët, kur bëhet fjala për koprraci.

Por, përderisa ata llogariten si më koprracët, një barsoletë tjetër e mohon një gjë të tillë, transmeton Telegrafi.

Sipas barsoletës, kur kishte shkuar një gjakovar të huazonte tek një fqinjë vushtrrias disa vezë, ishte penduar se pse kishte vendosur të jetonte në Vushtrri.

Kjo pasi që fqinji edhe ia kishte matur ato.

Të ngjashme

Ska komente

Komento