Inspektori

Publikuar më 15/08/2014

Dy miq takohen pas dhjetë vjetësh. Njëri është bërë tregtar dhe tregtia i ecën, tjetri është inspektor taksash.
Ky fundit pyet:
– Si po të venë punët? Fiton shumë? Dhe tjetri ca i turbulluar:
Prit një çast! Po më pyet si mik apo si inspektor?

Të ngjashme

Ska komente

Komento