Indeksi

Publikuar më 13/12/2011

Diku rreth mesnatës ndalon polici studentin në rrugë dhe i kërkon dokument identifikimi. Ky i përgjigjet:

– Nuk e kam letërnjoftimin, a bën indeksin?
– Bën…
Studenti i jep indeksin, ky e shikon, dhe i thotë:
– Uhhha, ti djalosh me të vërtetë paske udhëtuar shumë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento