I porsa liruari nga burgu

Publikuar më 17/03/2014

Duke ecur rruges shikon nje restaurant qe thoshte “Hyni, hani dhe mos u shqetesoni per pagesen sepse do jua paguajn nipert”.
Ahh ky qenka restorant per mua – thote i burgosuri.
Hyn brenda dhe urdheron ushqimet dhe pijet me te shtrejta.
Pastaj, andej nga fundi, vjen kamajeri me fature ne dore.
Cfare eshte kjo?- thote i burgosuri.

Kamarieri – Pagesa per dreken.
I burgosuri – Po, aty thote se, pagesa do paguhet nga niperit e mi.
Kamarieri – Po ajo eshte e vertete, por kjo eshte pagesa e gjyshit tuaj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento