I pa pune

Publikuar më 30/04/2015

Një mashkull kërkon punë.

Duke lexuar gazetën i thotë shokut:

– Shiko, policia po kërkon një person të moshës 25-30 vjeç, të gjatë 1.75-1.85 metra, me flokë të zi, që shëtit natën dhe i ngacmon femrat.

– Edhe?

– Mendoj të paraqitem, ndoshta është rroga e mirë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento