I pa fajshem

Publikuar më 27/05/2015

Prokurori:

– Kërkoj qe te pandehurit t’i jepet dënimi maksimal sepse ka dëshmuar se ka tentuar te vrase vjehrrën e tij!

Gjykatësi e shikon me dhembshuri te pandehurin dhe jep verdiktin:

– Ne baze te fakteve qe na janë dhëne, mendoj se duhet ta lirojmë dhe t’i japim edhe një shans tjetër.

Të ngjashme

Ska komente

Komento