I lumi unë?

Publikuar më 10/05/2016

Nastradinit i humbi gomari dhe ai duke e kërkuar, sa mund bërtiste: i lumi unë, i lumi unë!
Njerëzit e dëgjonin me habi. Dikur e pyetën, përse thotë këtë që thotë.
Ai u përgjigj:
— E po, si mos të them — i lumi unë? Po a dini ju se sikur të kisha qëlluar unë i hipur mbi gomar, do të kisha humbur edhe unë?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento