I kujt eshte femija?

Publikuar më 12/08/2016

-Doktor te lutem me thoni cfare ka femija im. Doktori mendohet pak dhe pastaj e pyet:
-Zonje, mund te me thoni se sa here beni dashuri me burrin tuaj?
Gruaja i pergjigjet me ndrojtje:
-Pa ja doktor, 1 here.
Doktori: -1 here ne jave?
Gruaja: -Sikur te ishte 1 here ne jave.
Doktori: -Atehere 1 here ne muaj.
Gruaja: -Ah dhe 1 here ne muaj sikur te ishte, do ishte mire.
Doktori:- Atehere 1 here ne vit.
Gruaja e merzitur i pergjigjet:
-Po doktor, 1 here ne vit.
Pasi mendohet per pak sekonda, doktori i kthen pergjigje gruas:
-Ah zonje, nuk keni asnje arsye pse te shqetesoheni. Eshte thjesht ndryshk.

Të ngjashme

Ska komente

Komento