I diplomuari dhe puna

Publikuar më 08/10/2013

Një i ri punësohet në një supermarket. Në ditën e parë të punës, punëdhënësi e përshëndet, ia jep fshesën dhe i thotë:
– Detyra jote e parë sot është që ta fshish marketin.
– Shef, ju lutem, unë jam i diplomuar në menaxhment.
– Ah, më fal, nuk e kam ditur! Eja të të tregoj si përdoret fshesa…

Të ngjashme

Ska komente

Komento