I burgosuri

Publikuar më 29/06/2013

Disa të burgosur janë mbledhur dhe bisedojn| ndërmjet veti për arsyet se pse janë në burg.

I pari tha : un jam burgosur për shkak se kam grabitur bankën, dhe për këtë do vuaj 10 vjet burg.

I dyti tha : un jam i dënuar me 5 vjet burgim për shkak se nuk kam paguar taksat.

I treti i pikëlluar tha : un jam dënuar me 50 vjet burgim sepse kam thyer dritaren në vendin e punës.

Dy të parët habiten dhe e pyesin : vetëm pse ke thyer një dritare në punë je i dënuar me 50 vite ?

I treti u përgjigj : Ashtu është, por problemi është se un kam punuar në nëndetëse.

Të ngjashme

Ska komente

Komento