Hyseni

Publikuar më 10/05/2012

I troket Hysenit vdekja në derë:
– Kam ardhur për shpirtin tënd.
Hyseni kthehet, dhe bërtet:
– Razë, shpirt, po të lyp dikush.

Të ngjashme

Ska komente

Komento