Hotelxhiu

Publikuar më 27/12/2016

Klienti hyn ne nje hotel dhe pyet per cmimet e dhomave.
– Ne katin e pare dhomat kushtojne 400 dollare, ne te dytin 300, ne te tretin 250 dhe ne te katertin 200 dollare.
Klienti behet gati qe te iki, por hotelxhiu e ndalon.
– Nuk ju pelqejne cmimet tona?
– Per cmimet nuk kam kundershtim, por hotelin tuaj e shoh shume te ulet! Te kishte akoma 3-4 kate.

Të ngjashme

Ska komente

Komento