Historia e Shqiperise

Publikuar më 16/04/2017

Historia e Shqiperise e rishkruar nga Partia komuniste me plot propagande ne te i bente corbe femijet e shkrete, saqe nuk dallonin dot epokat e ndryshme te saj. Keshtu ne nje hartim mbi pavaresine nje nxenes fillore shkruante si me poshte:
“… dhe plaku Ismail Qemali ngriti me 8 nentor 1912 flamurin ne Vlore dhe duke dalur ne ballkon therriti: – Rrofte shoku Enver Hoxha !”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento