Hëna fluturoi nga pusi

Publikuar më 11/08/2011

Një budalla pa të pasqyruar në pus, hënën. Ai e nxori me të shpejtë kovën , lëshoi me të shpejtë litarin me çengel që të nxirrte hënën nga pusi. Mirpo çengeli ngeci në një gur në fund të pusit . Budallai e tërhoqi litarin me sa fuqi që kishte . Litari u këput dhe budallai ra me kurriz në tokë. Në këtë çast ai pa se hëna po shkëlqente në qiell. E vështroi me kujdes dhe tha : – Njëqint mirnjohje Zotit që mundi im nuk shkoi kot. Hëna pasi “fluturoi” nga pusi shkoi në vëndin e vet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento