Helikopteri

Publikuar më 30/08/2014

Bie një helikopter pasagjerësh dhe i vetmi pasagjer e shpëton ishte një bionde. Policia e lumtuar për faktin që kishte një të mbijetuar, fillon ta pyes për shkaqet e rënies dhe nëse kishte ndodhur diçka e dyshimtë para se ai rrëzohej. Biondja u përgjigj:
– T’ju them të drejtën, nuk e di, por meqë bënte pak vapë, unë fika ventilatorin e tavanit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento