Hebreu

Publikuar më 27/12/2016

Nje Hebre qe u semur, thirri nje doctor. Pasi e vizitoi, nxjerr nje shishe te vogel nga xhepi i tij, e vendos poshte hundes se Hebreut dhe i thote:
– Merrni fryme thelle, shume mire. Tani jeni mire.
– Cfare ju detyrohem, doctor? Pyet Hebreu.
– 500 leke.
Shkon ne zyren e tij, merr nje 500- she dhe e vendos poshte hundes se doktorit duke i thene:
– Merrni fryme thelle… Shume mire… Tani… jeni i paguar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento