Hasa dhe Hysa para semaforit

Publikuar më 20/01/2017

Po rrin Hasa dhe Hysa para semafori .

Ndezet drita e kuqe në semafor dhe Hasa po i thotë Hysës:

– Shiqo qfar ngjyre e bukur!

– Ndizet drita e verdhë dhe prap Hasa:

– Kjo ngjyrë qenka edhe më e bukur!

– Ndizet drita e gjelbërt dhe Hasa prap:

– E kjo qenka më e bukura!

Presin edhe pak dhe prapë ndizet drita e kuqe në semafor , dhe Hasa po i thotë Hysës:

– Hajde kalojmë tani se këtë ngjyrë e pamë edhe një herë!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento