Hakmarrja e gruas së matematikanit…

Publikuar më 21/04/2014

E dashur grua, ti e ke kuptuar qe tashmë e ne moshën 54 vjeçare nuk je me ne gjendje te qe te plotësosh te gjitha dëshirat e mija, ndaj besoj se nuk te vjen keq të të them, qe ndërsa do te jesh duke lexuar këto rreshta, unë do te jem ne Sheraton Hotel me asistenten time 18 vjeçare. Gjithsesi, do te jem ne shtëpi përpara mesnatës.

Yt shoq.

Kur bashkëshorti arrin ne hotel, aty e priste një faks ne emrin e tij. Ai ishte dërguar pikërisht nga e shoqja:
I dashur burrë, edhe ti gjithashtu je 54 vjeçar, dhe ndërsa do te marrësh këtë faks, unë do te jem ne Hilton Hotel me djalin qe na mirëmban pishinën, 18 vjeçar.
Meqenëse ti je matematikan, duhet ta dish qe 18 hyn ke 54 shume here me shume se sa 54 ke 18-ta. Megjithatë, mos me prit zgjuar…

Gruaja juaj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento