Hajni dhe policia

Publikuar më 14/03/2011

Një mëngjes një hajnit i troket dikush në derë. Hajni afrohet tek dera dhe bërtet: Kush është?
Zëri pas derës përgjigjet: Policia!
Hajni i pyet: Çfarë dëshiron?
Polici përgjigjet: Deshëm të flasim pak!
Hajni i pyet prapë: Sa veta jeni?
Polici: Dy!
Hajni: E atëherë flisni me njëri-tjetrin pra!

Të ngjashme

Ska komente

Komento