Hajdutet

Publikuar më 03/10/2009

Hyjnë hajdutet të plaçkitin në shtëpinë e Hasës dhe Hysës.
“Thirre shpejt policinë”, i thotë Hasa Hysës.
Ai i sjell dy numra, por policia nuk vjen dhe hajdutet vjedhin dhe shkojnë .
Hasa nervozohet:
“O Hysë, a e solle numrin 92?”.
“Jo, unë e solla numrin 29, thash ndoshta policia iu del hajnave prapa shpine

Të ngjashme

Ska komente

Komento