Grykesia eshte mekat i rende

Publikuar më 24/12/2013

– Cfare mekati keni bere biri im?
– At, jam shume grykes.
– Grykesia eshte mekat i madh. Per te te falur duhet ti japesh 50 euro te parit qe do hasesh ne rruge.
– 50 euro, nje te panjohuri?
– Biri im, nese do te hysh ne rrugen e drejte duhet ta fillosh me kete akt.
Del ne rruge, shikon rreth e rrotul asnje njeri. Ecen pak, kur ne nje cep shikon nje femer, ne maje te takave, me mini, i afrohet dhe i zgjat 50 euro, dhe i thote:
– Urdhero, merreni ju lutem.
– Jo, eshte pak, duhet te pakten 100.
– Po pse 100? Prifti me tha 50.
– Epo, prifti eshte klient i rregullt…

Të ngjashme

Ska komente

Komento