Gruja e shqetesuara

Publikuar më 12/05/2013

“Nje mbremje vone nje grua bashke me te bijen e vogel presin te shqetesuara burrin dhe babin, i cili nuk ishte kthyer ende ne shtepi. Vajza e vogel i thote se emes: “Mami, po sikur babi te kete shkuar me ndonje grua tjeter?”
E ema i pergjigjet: “Pse te shkon mendja per keq moj shpirt i mamit! Babin mund ta kete shtypur ndonje makine…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento