Gruaja tradhtare dhe bashkëshorti naiv

Publikuar më 01/11/2013

Dy miq i kishin apartamente balle për balle, c’bënte njeri e shihte tjetri dhe anasjelltas. Një dite, njeri nga miqtë sheh nëpërmjet dritares te shoqen e mikut te tij ne kolltukun e kuzhinës, duke bere dashuri.
T’ia them mos t’ia them, u vu ne dileme miku i mire. Përfundimisht vendos t’ia thotë.

– Ne shtëpinë tende, ne kolltukun qe ke ne ……
– C’kam për t’i bere, betohet miku viktime…
Pas disa ditësh, takohen përsëri dhe viktima me pamje prej fitimtari, shpejton t’i thotë; E di ç’i bëra, i bëra gjene me te paimagjinueshme, shita kolltukun!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento