Gruaja që donte të bënte dashuri

Publikuar më 08/09/2013

Një dite gruaja donte te bënte dashuri me burrin e vet por kishin fëmijën ne shtëpi.
I thotë mamaja djalit:
– Dil te keqen mami dhe luaj me lodra te ballkoni.
Del djali jashtë dhe prindërit vazhdojnë…
Pas pak kthehet djali dhe i thotë:
– Mami pashe një makine te bukur.
– Mire te keqen mami po dil ashte dhe vazhdo te luash.
Ikën fëmija dhe kthehet pas 5 minutash.
– Mami, pashe një kalë.
– Mire mami po ik te ballkoni tani.
Pas 5 minutash vjen djali dhe thotë:
– Prindërit e Erit po bëjnë dashuri.
– Po ku i pe ti mor te keqen babi ?
– Nuk i pashe po kane nxjerr Erin jashtë ne ballkon…

Të ngjashme

Ska komente

Komento