Gruaja në bus

Publikuar më 17/12/2015

Ndërkohë qe vjen autobusi, ajo kujdeset qe te gjithë fëmijët e saj të hipin dhe më pas i sistemon të gjithë në ulëset të veçanta.
Ndërsa i kish mbetur edhe një fëmijë pa gjetur vend, sheh një burrë që kish hapur këmbët që të ruante dy vende.
– E dini që po t’i mbash këmbët të mbyllura ka vend edhe për vajzën time? I thotë ajo me ironi burrit
.– Po ti e din qe po të kishe mbajtur këmbët e mbyllura, ne këtë autobus do te kishte vend për te gjithë? I përgjigjet gjithashtu me ironi edhe burri…

Të ngjashme

Ska komente

Komento