Gruaja e rrallë

Publikuar më 02/02/2016

Rrinin muja e Hasa në breg, peshkonin dhe pinin birrë.
– Mendoj se duhet të ndahem – thotë Muja – ka dy muaj që gruaja ime asnjë fjale të vetme s’e ka folur me mua.
Hasa e pi një gëllënjkë birrë, dhe ia kthen:
– Mendo mirë, nuk është lehtë të gjesh përsëri një grua të tillë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento