Gruaja dhe telekomanda

Publikuar më 29/10/2014

Në një momenti, i shoqi fillon ta përkëdhelë gruan siç nuk bënte prej kohësh, duke i përshkruar thuajse të gjithë trupin, me prekje të qafës e duke zbritur deri te shpina e madje edhe pak më poshtë.
Mirëpo, atëherë kur gruas filloi t’i lezetojë, papritmas burri ndalon. Pa thënë asgjë, ai ndez televizorin.
“I dashur, ishte e mrekullueshme! Përse ndalove?”, e pyet ajo.
“E gjeta telekomandën, prandaj…”, i përgjigjet shkurt burri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento