Gruaja dhe shteti

Publikuar më 11/01/2010

Cili është dallimi mes shtetit dhe gruas?
Shtetin duhet mbrojtur nga armiqtë, ndërsa gruan nga miqtë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento