Gruaja dhe Nastradini

Publikuar më 16/06/2013

Një nate gruaja u zu me Nastradinin, i dha të shtyrë dhe e rrokullisi nëpër shkallë.
Komshiu e ndjeu zhurmën dhe të nesermen e pyeti Nastradinin.
– Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë?
– Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketen nga shkallët,
– Çfarë një xhaketë vetëm beri aq shumë zhurme?
– Brenda saj isha dhe unë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento