Gruaja dhe “gjëja” për lypsin

Publikuar më 23/07/2014

Gjykatësi pyet gruan përse bëri dashuri me një lypës. Dhe gruaja i përgjigjet: “I gjori trokiti në derë, duke më kërkuar nëse mund t’i jepja diçka që im shoq nuk e përdorte më…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento