Gruaja, burri dhe biseda në orën 3 të natës….

Publikuar më 05/10/2013

Ngrihet nga shtrati dhe e gjen ne ballkon, ne te ftohte, duke pire cigare dhe….duke qare.
–    Çfarë ke shpirt, pse po qan, e pyet ajo. Sot është dhe 20 vjetori i martesës tone. Te kujtohet takim i ynë i pare?
–    Po sigurisht qe me kujtohet, kur bëmë dashuri ne shtëpinë tende dhe yt atë na kapi. Mua me kërcënoi, ose merr time bije për grua, ose do te kalbesh 20 vjet ne burg. Mendo, sikur te kisha bere burgun, sot do te isha i lire….

Të ngjashme

Ska komente

Komento