Gripi

Publikuar më 20/08/2014

Hasani dhe Hyseni vendosën të mos pinin më raki. I dhan dorën njëri tjetrit dhe u betuan se do të pinin vetëm në raste të rralla kur t’i zinte gripi. Kanë kaluar afro gjashtë muaj që ata nuk janë më pijanecë, vetëm se janë vazhdimisht me grip.

Të ngjashme

Ska komente

Komento