Grindja mes grujes dhe burrit

Publikuar më 15/12/2012

Gruaja i bie burrit me tigan ne koke.
Burri: oouu, cpate?
Gruaja: gjeta nje leter me emrin Klara te xhaketa jote.
Burri: po jo, vura nje bast ne garat me kuaj dhe Klara eshte emri i kalit.

Gruaja: uaa, me fal.
Pas disa ditesh gruaja i bie prape burrit me tigan kokes.

Burri: oooouu, cpate?
Gruaja: Kali po te kerkon ne telefon.

Të ngjashme

Ska komente

Komento