Gratë e martuara dhe femrat beqare

Publikuar më 11/10/2016

– Pse gratë e martuara janë më të shëndosha se femrat beqare?
– Pasi beqaret shkojnë në shtëpi, shohin se çfarë ka në frigorifer dhe më pas shkojnë në shtrat, ndërsa të martuarat shohin se çfarë kanë në shtrat dhe pastaj shkojnë tek frigoriferi..”

Të ngjashme

Ska komente

Komento