Goni dhe letra e tualetit

Publikuar më 26/12/2009

Një ditë mësuesja ua shpjegonte nxënësve, se sipas një statistike të fundit në Shqiperi brenda vitit shpenzohen 12 kg letër tualeti për kokë banori.
Goni ngrit dorën.
Çfarë tash Shul? – ti çdoherë i ke gjërat e paqarta – pyet mësuesja.
– Nuk e kam të qartë pse për kokë? – pyet ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento