Gjyshja

Publikuar më 17/01/2012

Nje hajdut hyn ne shtepine e dikujt me force.
Vajza, mami dhe gjyshja, tremben…

Hajduti: Uluni pertoke!
Vajza: Po jo dhe gjyshja…
Hajduti: Te treja thashe!

Hajduti: Zhvishuni!
Vajza: Po jo dhe gjyshja…
Hajduti: Te treja thashe!

Hajduti: Behuni gati se do t`ju perdhunoj!
Vajza: Po jo dhe gjyshja…
Gjyshja: Te treja tha! 😛

Të ngjashme

Ska komente

Komento