Gjyshja në fushatën zgjedhore

Publikuar më 09/03/2016

Një gjyshe rrëzohet në rrugë dhe Hashimi, që qëllon atypari në fushatë zgjedhore, po i ndihmon të ngrihet.

“O t’u baftë shnet djali jem”, po e falënderon gjyshja.

“E, a do të votosh për mua tash?”, e pyet Hashimi.

“Jo loke, kam ra përmbas, jo me krye”, thotë ajo.

Të ngjashme

Ska komente

Komento