Gjirokastriti

Publikuar më 18/03/2017

Nje gjirokastrit i thote babait: “Kam gjetur nje goxha vajze nga Tirana do ta marr”. Dhe babai: “Mire, mire, po rrugen kush e paguan” ?

Zvogelimi

-Qyqja, more burre, cfare me ka gjetur! – i thote gruaja te shoqit.

-Cka, moj?

-I kam lare djalit teshat dhe jane zvogeluar e si bejne me!

-Laje dhe djalin

Të ngjashme

Ska komente

Komento