Gjirokastritet ne zhytje

Publikuar më 14/02/2014

Dy gjirokastrite po mburreshin se kush rri me shume nen uje. Meqe asnjeri nuk leshonte pe, u vendos te behej nje gare: do te zhyteshin ne lum, dhe kush rrinte me shume do te merrte 2 mije leke nga shoku tjeter.

Trupat nuk jane gjendur akoma.

Të ngjashme

Ska komente

Komento