Gjinia e mizave

Publikuar më 23/06/2013

– Mami, mami, sot i kam mbytur pesë miza femra dhe katër meshkuj – thotë djali.
– E si e di cilat janë femra, cilat meshkuj? – pyet nëna kurioze.
– Po pesë ishin në pasqyrë, katër në shishen e rakisë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento