Gjilpëra

Publikuar më 07/09/2014

– Një burrë futet në kinkaleri dhe kërkon njëqind gjëlpëra.
– Keni ndonjë rrobaqepësi? — e pyet shitësi.
– Oh, jo! – i thotë burri.
– Unë ha shpata dhe mjeku më ka këshilluar që të nuk dietë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento