Gjermanja i shkruan francezes dhe italianes

Publikuar më 13/03/2017

Ishin njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe ishin ne nje kolegj.Keto vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit,i thoshin njera-tjetres :”Hengre gjelle me patate sot”.Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla.Secila nga keto shkoi ne vendin e vet.Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.
Francezja i shkruan gjermanes dhe italianes :
-Jam martuar me Pierin nje avokat shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare.Gjelle me patate hame 3 here ne jave.
Gjermanja i shkruan francezes dhe italianes :
-Jam martuar me Hansin nje ekonomist shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare.Gjelle me patate hame 4 here ne jave.
Italiania i shkruan gjermanes dhe francezes :
-Sono spossato con Muco un’ emigrante albanese,nga gjendja ekonomike jemi cope-cope,Mucua punon ne ndertim.Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha “dreken” ne shtepi.Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe “taves”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento