Gjermanishtja

Publikuar më 16/06/2014

Takohen dy shokë në rrugë por njeri prej tyre ishte i mërzitur dhe tjetri e pyet:
– Çfarë ke?
Ky i përgjigjet: – Po ja, kur u ktheva mbrëmë në shtëpi, gjeta gruan në shtrat me një gjerman.
– Po ti çfarë i the?
– Çfarë ti thosha , unë nuk di asnjë fjalë gjermanisht.

Të ngjashme

Ska komente

Komento